خدمات ما
گفتار درمانی کودک
گفتار درمانی کودکان یکی از رایج ترین موارد مراجعه به مراکز پاتولوژی می باشد . بسیاری از کودکانی که به مشکلات گفتاری مبتلا می باشند، این مشکل بیشتر مربوط به دوران نوزادی و نارسایی هایی ایجاد شده در این دوران اتفاق می باشد که بهتر در همان دورانی که کودک قادر به تلفظ کلمات می باشد، درمان شود چرا که با گذشت زمان و افزایش سن درمان سخت ترمی گردد.
گفتار درمانی بزرگسال
گفتاردرمانی بزرگسالان طیف وسیعی از اختلالات گفتار و زبان و بلع و صوت را شامل می شود. برخی از این مشکلات از دوران کودکی با فرد باقی مانده اند مانند لکنت یا مشکلات تلفظی و برخی از مشکلات نیز بعد از یک حادثه، یا افزایش سن ظاهر شده اند مانند آفازی پس از سکته یا دیزارتری و مشکلات عصبی-عضلانی دیگر.
کار درمانی کودک
کاردرمانی کودکان شامل جسمی_حرکتی،کاردرمانی ذهنی،بازی درمانی و… می شود. کار درمانی کودکان شامل کودکان فلج مغزی،کودکان طیف اوتیسم ،کودکان سندرم داون کودکان بیش فعال، کودکان تاخیر حرکتی،کودکان دارای توجه تمرکز پایین،کودکان دچار آتروفی مغزی،.کاردرمانی همچنین می تواند به کودکان دچار اختلال یادگیری و کودکانی که در یادگیری مهارت های تحصیلی دچار مشکل هستند کمک شایانی بکند. کار درمانی برای کودکان باید با تشخیص درست،ارزیابی کامل و پلن های درمانی به روز و آپدیت صورت بگیرد تا کودکان نهایت بهرمندی را از کاردرمانی ببرند.
کار درمانی بزرگسال
کاردرمانی بزرگسالان به بیماران کمک میکنند تا حافظه و مهارت های شناختی خود را در هر مرحله از دست دادن حفظ کنند. تا حد امکان بر مشکل غلبه کرده و مانند قبل استقلال خود را بازیابد. و روند بهبود فرد تدریجی است. توانبخشی سالمندان میتواند به رفع و تعدیل آسیب های جسمی، ذهنی و روانی سالمند کمک کند.
کار درمانی جسمی
کاردرمانی جسمی از جمله زیر شاخه های رشته کاردرمانی می باشد که امروزه در ایران نقش بسزایی در بازتوانی حرفه ای و فیزیکی افراد ناتوان خصوصاً حیطه کودکان یا همان کاردرمانی کودکان ایفا می کند کاردرمانگر جسمی با استفاده ازتکنیکهای خلاقانه حرفه ای و آکادمیک بدنه اصلی تیم توانبخشی بسیاری از ضایعات نظیر فلج مغزی سکته مغزی و غیره را تشکیل میدهند.
کار درمانی ذهنی
کار درمانی ذهنی یک رشته توانبخشی است که برای درمان شرایط سلامت روان مفید واقع می باشد. عمده تمرکز کار درمانگران ذهنی به مسائل مرتبط با روان اختصاص دارد. از سری کاربرد های کار درمانی ذهنی می توان به بهبود اختلالات رفتاری، خلقی، شخصیت، ژنتیک و یادگیری اشاره کرد.
گروه درمانی
گروه درمانی، نوعی روان درمانی متشکل از یک درمانگر و ۶ تا ۱۲ شرکتکننده با مشکلات مشابه است. افراد حاضر در گروه درمانی به خاطر مداخلات روانشناس یا مشاور ، مشاهده رفتارهای سایر اعضای گروه و دریافت بازخورد از اعضای گروه بهبود مییابند
اتاق تاریک
اتاق تاریک یکی ابزار کاربردی در جهت میل به اهداف درمانی توانبخشی کودکان نظیر بهبود حرکات چشمی، افزایش میدان بینایی، کاوش بینایی،توجه و تمرکز بینایی، مهارت های ترسیمی و نوشتاری، افزایش آگاهی از بدن، افزایش تحمل کاری، بهبود ادراک بینایی،کاهش رفتارهای تکانشگری و … می باشد.
توانبخشی بعد از جراحی دست
توانبخشی معمولا شامل چندین مرحله مختلف است. پس از انجام جراحی، افراد معمولا برای ایجاد ثبات یا بیحرکتی دست و مچ دست باید از آتل (splint) یا وسیله دیگری استفاده کنند. بیماران همچنین اغلب باید تمرینات دست را انجام دهند تا از چسبیدن تاندونهای ترمیم شده به بافت اطراف و محدود کردن حرکت دست جلوگیری شود.
اوتیسم
طیف اوتیسم یا طیف درخودماندگی، که عموماً به آن اوتیسم میگویند، یک اختلال عصبی تکوینی با وجود مشکلات جدی در تعاملات اجتماعی، و ارتباطات کلامی و غیرکلامی و وجود رفتارهای تکراری و علایق محدود در فرد میباشد. واکنشهای غیرمعمول به محرک حسی و تأکید فرد بر حفظ ثبات و روالهایی خاص در زندگی نیز از نشانههای شایع این اختلال هستند.
اختلال در یادگیری
اختلال یادگیری یک مشکل عصبی است که باعث میشود مغز نتواند خوب اطلاعات را دریافت، ارسال و پردازش کند. این کودکان الزاما کم هوش نیستند و حای میتوانند کودکان باهوشی باشند که در مهارتهای تحصیلی مشکل دارند. این اختلال کاملا قابل درمان نیست اما میتوان به روشهای مختلف به این کودکان کمک کرد.
درمان بیش فعالی
بیشفعالی اختلالی است که باعث میشود کودکان در کنترل رفتارهای خود دچار مشکل شوند. این اختلال یکی از شایعترین اختلالات روانپزشکی در کودکان است.
فلج مغزی
فلج مغزی (به انگلیسی: cerebral palsy ) گروهی از اختلالات حرکتی دایم در سیستم عصبی ولی غیر پیشرونده هستند که به دلیل ناهنجاریهای مادرزادی یا آسیبهای وارده بر مغز در مراحل اولیه تکامل ایجاد میگردند.